Nog een keer meedoen

Maria Tailor over Special Forces: ‘Als de All Stars-editie komt, dan ga ik winnen’

12 maart 2024 12:50 | sterren | Door Tessa Kok

© RTL Boulevard

De ene na de andere kandidaat viel af in Special Forces VIPS, maar Maria Tailor wist keer op keer overeind te blijven. Als echte powervrouw heeft ze de finale van het loodzware programma weten te bereiken. Ondanks de pijn en enorme uitdagingen, staat ze ervoor open om nog een keer mee te doen.

Let op: dit bericht bevat spoilers over de laatste aflevering van Special Forces VIPS

All Stars-editie

Maria Tailor viel helaas net voor de eindstreep af in het programma Special Forces VIPS. Ondanks dat ze niet gewonnen heeft bleef ze wel voor een lange tijd als enige vrouw over, wat een geweldige prestatie is. In een interview met RTL Boulevard vertelt Maria dat ze best nog een keer aan het progamma mee zou willen doen als er een All Stars-editie komt.

''Als ze mij zouden bellen om dat nog een keer te doen? Het is dubbel. Want je kunt het denk ik ook doen omdat je niet weet wat je gaat krijgen. Nu weet ik wat er komt, maar eerlijk: ik vond het heel leuk'', concludeert ze. ''Ik zou nog een keer gaan, dus als de All Stars-editie komt, dan ga ik weer meedoen en dan ga ik winnen'', zegt ze lachend.

Helemaal gebroken

Ondanks dat ze het avontuur geweldig vond, was het ook enorm zwaar. ''Voor mij was het echt life changing. Ik kwam wel eerst helemaal gebroken huis. Ik weet niet eens hoe ik die vlucht heb overleefd, want ja ik had alles gegeven'', aldus Maria.

Ze heeft er dan ook flink wat pijn aan overgehouden. ''Gekneusde ribben, ontstoken ogen. Ik had een ontstoken teen. Mijn hielen lagen open en mijn huid lag open van het tijgeren'', noemt ze op. Ook vertelt ze aan RTL Boulevard dat ze veel gewicht was verloren. ''Ik heb dat nog nooit meegemaakt, dat ik dus thuiskwam en rust moest nemen'', zegt ze.

Hieronder is het interview van Maria Tailor met RTL Boulevard te bekijken. 

Het seizoen van Special Forces VIPS is in zijn geheel bij Videoland te streamen.

Meer over