Babynieuws!

Marieke Elsinga is zwanger van eerste kindje

2 juni 2022 09:04 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Sander Koning
Marieke Elsinga is nog geen week terug op de radio en nu heeft ze al een leuk nieuwtje. De presentatrice is namelijk zwanger!

Dat kondigde ze zojuist zelf aan op Q-Music.

Zwangerschapsaankondiging

Sidekick Mattie Valk hintte gisteren op groot nieuws, maar wat dat was hield hij toen nog even in het midden. "Morgen hebben wij groot nieuws en dat nieuws heeft te maken met iemand van dit radioprogramma. Maar voordat ik zeg 'groot nieuws', moet er iets aan de hand zijn'. Vanmorgen kwam het hoge woord eruit: Marieke Elsinga is in verwachting van haar eerste kindje samen met haar vriend Sander.

Marieke Elsinga

Ze is zelf natuurlijk ook helemaal in de wolken met dit nieuws. "Het is een heel gek idee dat er iets in je buik groeit en je lichaam verandert. Als dat in je eigen buik gebeurt, is dat zo bijzonder.", reageert ze vandaag. Daarnaast wil ze gelijk even de geruchten voor zijn: haar periode van afwezigheid had hier niets mee te maken. "Ik ben niet de afgelopen weken thuis geweest omdat ik zwanger ben. Dat is het niet. Ik was heel erg toe aan mentale rust. Het mooie van zwanger zijn is dat ik onbewust het duwtje heb gekregen om aan mezelf te denken."

RTL Boulevard

Haar werkgever RTL Boulevard mag nu wel snel op zoek naar vervangers. Mariekes collega Vivienne van den Assem maakte namelijk vorige week ook bekend weer in verwachting te zijn. 

Meer over