Marieke Elsinga nieuwe verslaggever RTL Boulevard

De geruchten zijn waar: Marieke Elsinga stopt als sidekick bij RTL Late Night. Marieke blijft wel op televisie, ze gaat aan de slag bij RTL Boulevard.

Marieke (31) kwam langs bij RTL Boulevard om opheldering te geven over haar vermeende vertrek bij RTL Late Night en antwoordde bevestigend op de geruchten. Wel ontkrachtte ze de suggestie dat ze stopte omdat er bonje zou zijn tussen haar en Humberto.

Meer op pad

De ware reden dat ze haar nieuwsdesk na een jaar verlaat is het feit dat ze het mist om op pad te gaan. Voor haar nieuwsrubriek zit Elsinga vaak de hele dag achter de computer. Vaak was het ook niet mogelijk om vroeg in de dag items te draaien voor de uitzending zonder doodmoe thuis te komen. 

Strik eromheen

Het besluit te stoppen had ze enkele maanden geleden al genomen. Het voelt volgens Elsinga goed om na een jaar RTL Late Night er een strik om te doen en te stoppen. RTL wil haar graag behouden en zet Elsinga binnenkort in als vaste verslaggever van RTL Boulevard.

Uitgerangeerd

Marieke gaat drie dagen per week reportages maken voor de entertainmentrubriek om daar 's avonds aan de desk over te vertellen. Vriendelijk en warm als altijd, merkte misdaadexpert Peter R. de Vries op dat het programma steeds meer begint te lijken op een verzamelbak van uitgerangeerde Late Night sidekicks, doelend op Marieke's voorganger en Boulevard co-host Luuk Ikink

Meer over:

Reageren