Abrupt einde

Marieke Elsinga vertrekt per direct bij RTL Boulevard

15 juli 2022 19:38 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Jeroen Jumelet
Marieke Elsinga verraste zojuist zowel vriend als vijand. In de laatste paar minuten van RTL Boulevard kondigde ze namelijk ook per direct haar eigen vertrek aan.

De presentatrice hoopt met de keuze meer aandacht te kunnen besteden aan andere dingen.

RTL Boulevard

Marieke Elsinga leek zojuist de aflevering van RTL Boulevard af te sluiten, maar toch had ze op de valreep nog een nieuwtje: dit was namelijk ook haar laatste uitzending. "Ik heb besloten om te stoppen", lichtte ze gauw toe. "Ik vind het heel jammer, maar ik maak ook nog graag andere programma's bij RTL en naast de ochtendshow van Qmusic komt het daar eigenlijk niet van. Ik ga dus mijn vleugels uitslaan."

Marieke Elsinga

Toch laat ze RTL Boulevard emotioneel niet zomaar gaan. "Het is wel met pijn in mijn hart dat ik wegga. Ik heb hier vijf jaar lang met heel veel plezier gestaan. Fijne collega's achter de desk en achter de schermen. Ik heb veel bewondering voor het programma. Zeker na het afgelopen jaar. Bedankt iedereen dat ik het mocht maken en voor het kijken natuurlijk." 

Hoewel Marieke haar vertrek zelf natuurlijk al zag aankomen, was dat voor de kijkers wel anders. Op Twitter regent het daarom ook reacties van verbaasde kijkers.

Nieuwe tv-klus

Toch hoeven ze de presentatrice niet lang te missen. Eind augustus is ze namelijk zowel te zien in de nieuwe amusementsshow Fout Maar Goud als in het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice.

Meer over