Marijke Helwegen in Sterren Springen

4 februari 2014 16:25 | sterren | Door Televizier

Marijke Helwegen is de eerste deelnemer van het tweede seizoen van het SBS6-programma Sterren Springen. Dat maakte presentator Gerard Joling bekend.

In het Radio 2-programma van Gijs Staverman probeerde de presentator Gerard Joling over te halen een naam van de deelnemerslijst bekend te maken. Joling was dat niet van plan, maar flapte er toch uit dat het icoon van de plastische chirurgie binnenkort een duik van de duikplank zal nemen. "Ik weet in ieder geval dat Marijke Helwegen mee gaat doen, dat vind ik ontzettend positief en ook heel knap en gedurfd." Marijke zelf verklaarde tegenover Novum Nieuws van niets te weten.

Eerder deze week

Eerder deze week deed Joling nog alsof zijn neus bloedde toen hem werd gevraagd naar deelnemers van het nieuwe seizoen. Als het inderdaad zo is dat Helwegen meedoet aan het programma, dan is dat zeker erg knap en gedurfd. Marijke heeft een tremor. Dat betekent dat er voortdurend één of meerdere lichaamsdelen schudden, doordat spieren op onverwachte momenten samentrekken. Het plastisch chirurgisch wonder is ook alweer 65. Best gewaagd om dan in je badpak op televisie te verschijnen.

Deelnemerslijst

Het veelbesproken seizoen 1 vond twee jaar geleden plaats. Deelnemers van het televisieprogramma waren onder andere sporter Yuri van Gelder, ‘ Terror’ Jaap en Patty Brard. Die laatste maakte in één van de afleveringen een flinke smak, waaraan ze een bloedende lip overhield. Actrice Kimberley Klaver brak tijdens de opnames haar neus.

Het is te hopen voor Marijke dat haar deelname meer succesvol zal zijn.

Meer over