Weer compleet

Marijke Ketel wordt nieuwe presentatrice van Hart van Nederland

11 februari 2022 13:17 | sterren | Door Esther Hut

© SBS6

Het ochtendteam van Hart van Nederland is weer compleet. Marijke Ketel is het nieuwe gezicht in de ochtend naar presentatoren Wolter Klok en Nadya Sewradj.

In het team was een vacature ontstaan doordat Mart Grol de vaste nieuwslezer werd van de ochtendshow op Radio 538. Helemaal weg is Mart niet, hij blijft af en toe invallen bij Hart van Nederland.

Marijke Ketel

"De kijker niet alleen goed geïnformeerd, maar ook met een goed gevoel de dag te laten beginnen. Dat is voor mij waar de ochtendeditie van Hart van Nederland voor staat", zegt Marijke. "Ik was vanaf de allereerste pilot samen met ons enthousiaste team betrokken bij de ochtendeditie en vind het daarom extra bijzonder dat ik dit avontuur nu ook voor de schermen mag meemaken."

Hart van Nederland

Een onbekende is Marijke niet in het Hart van Nederland team. Ze ontwikkelde zich van redacteur bij Shownieuws tot eindredacteur van zowel Shownieuws als de ochtendeditie van Hart van Nederland. Naast het presenteren blijft Marijke actief als eindredacteur bij het programma.

Meer over