Marjolein Keuning binnenkort terug in GTST

20 november 2016 09:30 | sterren | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

Fans van Maxime Sanders opgelet: het duurt niet lang meer of Neerlands meest geliefde soapbitch maakt haar comeback.

Maxime Sanders verdween tijdens de zomercliffhanger uit de serie. Ze kreeg vanuit het niets een lucratief aanbod om in Frankrijk aan haar kunst te werken en er zelfs te exposeren. Dat kon ze niet weigeren en verliet daarom met stille trom het soapdorp aan de arm van haar nieuwe vlam Robert Alberts (Wilbert Gieske).

Maddie Everest

Spelers van de Meerdijk app weten inmiddels dat dit alles bekokstooft is door Maddie Everest, beter bekend als Martine Hafkamp. Zij werd in 2003 door Ludo Sanders verbannen uit Meerdijk en zwoer ooit wraak te nemen. Dat lijkt er nu van te komen: momenteel is Martine's handlanger Malena Blanco (Miryanna van Reeden) druk bezig Ludo ten val te brengen. Hoe het weglokken van Maxime in haar plannen past is nog onduidelijk.

 Collectief geheugen

Wel is zeker dat Maxime binnen afzienbare tijd terugkomt. Actrice Marjolein Keuning was zaterdag te gast in Het collectief geheugen samen met haar GTST-collega Babette van Veen. Marjolein vertelde dat ze eerder die week samen met Babette nog een scene gespeeld had.

2 maanden

De productie van GTST loopt zo'n 2 maanden voor op de uitzendingen. De kans is dus aanwezig dat Maxime nog dit jaar terugkeert in de serie, of anders vóór eind januari 2017.

Meer over