Marjolein Keuning maakt tv-programma over bergwandelen

23 mei 2016 09:28 | sterren | Door Televizier

© RTL Nederland/Otto van den Toorn

Wie Marjolein Keuning alleen kent als de glamourvolle Maxime Sanders uit GTST, weet niet dat ze het liefst dagen door de natuur trekt. Ze ontwikkelde er zelfs een tv-show over.

Keuning deed deze opmerkelijke onthulling in een interview met weekblad Vriendin.

Bergwandelen

Volgens Marjolein is een outdoor activiteit zoals wild kamperen de ideale oplossing om even tot rust te komen: "Als je een drukke agenda hebt, kan het zo veel met je doen om een paar dagen in de natuur te zijn. Dan kom je ook tot heel andere gesprekken.”

Trektocht

Keuning neemt geregeld vrienden en ook haar dochters mee op trektocht: "Zo hebben we laatst langs de kust van Turkije gelopen, dat vonden ze geweldig." Zo'n trektocht met Marjolein mag dan ontspannend zijn, het is wel hard werken: "Ik trek met volledige bepakking, dus met een rugzak, tent en opvouwbare kano mee."

TV show

Haar passie voor wandelen is zo groot dat ze zelfs een concept heeft ontwikkeld voor een tv programma rond outdoor en bergwandelen. Maar Marjolein zit sowieso vol creatieve ingevingen: "Ik zou nog wel een muziekprogramma willen maken over jazz, met een grote bigband: ik hou heel erg van jazz.“

Meer over