Mark van Eeuwen in doktersserie van Net 5

12 februari 2014 12:04 | sterren | Door Televizier

Acteur Mark van Eeuwen speelde afgelopen weken de hoofdrol in een proefaflevering van een nieuwe doktersserie op Net 5: In Voor- en Tegenspoed.

De serie kan worden vergeleken met een doktersroman. Het is nog niet zeker of de serie definitief doorgaat, maar dat hoopt Van Eeuwen natuurlijk wel. Hij speelt de rol van dokter Rademaker die volgens Mark ‘lekker over-de-top’ is.

Interessante contacten

Aan de Telegraaf laat hij weten: “Ik vind het heel leuk om de dokter uit een doktersroman te mogen spelen." Met een vette knipoog: "En dan heb ik het natuurlijk niet over zijn contacten met de patiënten."

Romantische liefdesverhalen

Stepping Stone tv-producties noemt het uitgangspunt van de serie een klassieke doktersroman, die verfilmd wordt tot een televisieserie. Met romantische liefdesverhalen tussen artsen en verpleegkundigen in een privé- kliniek.

Proefaflevering

Andere acteurs die in de proefaflevering voorkomen zijn Roos Netjes, Julia Akkermans en Fockeline Ouwerkerk. Net5 neemt na het zien van de proefaflevering de beslissing of de serie er wel of niet gaat komen.

 De doktersjas lijkt Mark in ieder geval als gegoten te zitten!

 

Meer over