Mark van Eeuwen over Strictly Come Dancing

15 september 2012 17:40 | sterren | Door Televizier

Zaterdag dansen de BN'ers weer de steren van de hemel in Strictly Come Dancing. Televizer.nl sprak met kandidaat Mark van Eeuwen.

Acteur Mark van Eeuwen laat zich niet gemakkelijk uit het veld slaan in Strictly Come Dancing. Hij zag Javier Guzman, Ria Valk en Danny Froger al vertrekken. Hoe weet hij de zenuwen te bedwingen? Televizier.nl vroeg het hem zelf.

Je moet zaterdag weer aan de bak. Heb je er beetje zin in?

"Ik heb er heel veel zin in en het lijkt me supergaaf om te doen. Het concept was in Groot-Brittanie al een groot succes dat proberen wij ook te behalen."

Wie gaat er winnen denk je?

"Nou ik herinner me nog die schijnbeweging van Naomi van As tijdens de halve finale van de Olympische Spelen. Dus ik denk dat zij wel een vrij goede kans maakt."

Waarom heb je besloten om mee te doen?

"Het leek me een cool format en daarnaast heb ik leren dansen. Verder vind ik het leuk dat het live is, dat is iets wat ik bij Goede Tijden, Slechte Tijden niet doe. Bij Goede Tijden kan je het overnieuw doen als iets fout gaat, dat kan hier niet."

Dus je riep gelijk ‘ja’ toen ze vroegen?

"Nou, ik weet nog dat Dancing With the Stars in dezelfde studio’s werd opgenomen als GTST. De mensen die daar aan meededen hadden het steeds over: trainen, trainen, trainen. Daar moet je wel tijd voor maken. En dat doe ik nu. Gelukkig maar, want dat theater, de show, die spanning, -want het is live-, er mag niets misgaan. Daar hou ik van, daarin zit mijn uitdaging."

Meer over