Marlijn nog niet gevraagd voor vervolg Danni Lowinski

17 Mei 2016 11:57 | sterren | Door Televizier

© SBS

Het vierde seizoen van Danni Lowinski eindigde met een spraakmakende cliffhanger, maar Marlijn Weerdenburg weet nog niet of SBS door wil met de serie.

Marlijn deelde haar bezorgdheid in de ochtendshow van 100%NL dj Lex Gaarthuis.

Onduidelijk

Het interview zou eigenlijk gaan over Broodje gezond, het eerste programma dat Marlijn voor KRO-NCRV gaat presenteren. Toch kon Lex het niet nalaten te vragen wat de toekomst van de vrolijke advocatenserie is. Weerdenburg had een speciale clausule in haar contract laten opnemen dat ze nog wel op SBS 6 Danni mocht blijven spelen, maar of dat gaat gebeuren is ook voor haar nog een grote vraag: "Ik weet het helaas nog steeds niet.".

Opschieten

Daar voegde Marlijn aan toe dat áls SBS een vijfde seizoen Danni Lowinski wil, ze wel op moeten schieten: "Ik moet een gaatje van vier maanden zien te vinden voor het draaien van een nieuw seizoen. Ik vind Danni hartstikke leuk dus ik zal daar altijd m’n best voor doen maar ik heb ook m’n andere werkzaamheden nu."

Petticoat 

Naast Broodje gezond werkt Marijn momenteel aan de retro tv-serie Petticoat. Daarnaast blijft ze, mede dankzij haar finaleplek in It takes 2, druk met muziek. Zowel met haar band Miss Molly & Me als solo. 

Meer over