Marlijn Weerdenburg naar KRO-NCRV

Marlijn Weerdenburg verkast naar de KRO-NCRV. De actrice, bekend van de serie Danni Lowinski, gaat in ieder geval in een nieuwe dramaserie over dertigers spelen. 

Marlijn Weerdenburg is vanzelfsprekend zeer te spreken over haar nieuwe werkgever. „Ik voel me bevoorrecht dat ik met de KRO-NCRV in zee ga. Ze geven me de kans om programma's te ontwikkelen op zowel acteer-als presentatiegebied. Ik sta te popelen om aan de slag te gaan!”

Dertigers en hun dilemma's

En ook de baas van KRO-NCRV is zoals te verwachten valt blij met de nieuwe aanwinst: „Marlijn Weerdenburg is een multi-talent. Ze kan zingen, presenteren, acteren. Ik ben heel blij dat we met haar gaan samenwerken. We zijn op dit moment met haar een nieuwe dramaserie voor NPO 3 aan het ontwikkelen over dertigers en hun dilemma’s. Een onderwerp dat veel vrouwen, én mannen, zal aanspreken. Ook zijn we met elkaar in gesprek over een eigen programma op NPO 3.”

Marlijn is vooral bekend van de SBS 6-serie Danni Lowinski, die serie loopt ondankst de overstap volgend jaar overigens gewoon door bij SBS 6. Marlijn was finaliste in Wie Is de Mol? 2015 en ze speelde de rol van Charlotte in de succesvolle musical Soldaat van Oranje. 

 

Meer over:

Reageren