Marlijn Weerdenburg presenteert De Vierdaagse bij SBS 6

SBS 6 zet Marlijn Weerdenburg na haar hoofdrol in dramaserie Danni Lowinski ook in als presentatrice. Ze loopt voor de zender mee met de Nijmeegse Vierdaagse.

Marlijn Weerdenburg maakt haar debuut als presentatrice in het SBS 6-programma De Vierdaagse, meldt Shownieuws. Marlijn was al eerder te zien op de zender, maar dan als actrice: ze speelt de hoofdrol in dramaserie Danni Lowinski. Dit jaar deed ze mee aan Wie Is De Mol, waarin ze de finale haalde.

Marlijn Weerdenburg

"Heel veel mensen kennen mij als Danni, helemaal opgetuigd met make-up, alles erop en eraan," vertelt Marlijn. "Maar er is natuurlijk ook een Marlijn, die jullie misschien al kennen van Wie Is De Mol, en dat is iemand die ook heel erg houdt van gympen en lekker lopen." De kersverse presentatrice is dan ook geknipt voor De Vierdaagse. " Ik heb van huis uit altijd heel veel gewandeld, wij zijn echt een wandelgezin. Dus als wij vrij zijn in het weekend, trekken we de schoenen aan en gaan we het bos in."

De Vierdaagse

De Nijmeegse Vierdaagse is het grootste wandelevenement ter wereld. Meer dan 40.000 deelnemers lopen elk jaar vier dagen lang 30, 40 of 50 kilometer. SBS 6 loopt altijd mee. Vorig jaar had Shownieuws-presentatrice Celine Huijsmans dienst in Nijmegen, maar dit jaar is Marlijn dus van de partij. Vanaf maandag 20 juli is zij vijf dagen lang meteen na Shownieuws te zien op SBS 6.

Lees ook:
Ons interview met Marlijn Weerdenburg over Danni Lowinski

Reageren