Duurzame carrière

Marlijn Weerdenburg ziet grote zaterdagavondshow met publiek wel zitten

10 januari 2023 11:17 | sterren | Door Marjolein Vos

© Ruud Baan
Actrice, zangeres en presentatrice Marlijn Weerdenburg heeft nog twee grote doelen in haar leven. Ze wil graag 'een duurzame carrière' en een zaterdagavondshow op televisie.

Dat vertelt Weerdenburg aan Veronica Superguide.

Nog lang mee

Met het eerste doel bedoelt Weerdenburg dat ze een lange carrière wil. "Ik wil nog jaren relevant blijven en het liefst op mijn 75e nog in Carré staan met mijn bandje, zoals Herman van Veen." Daarnaast staat een amusementshow op zaterdagavond op haar verlanglijstje. "Zoals de Schreeuw van de Leeuw, met gasten, publiek, interviews en muziek. Een show die alles heeft, waar mensen naar uitkijken, dat wil ik."

Druk

Op dit moment heeft Weerdenburg, onder meer jurylid in Op Zoek Naar... Danny en Sandyhet zo druk dat ze niet alle klussen meer aanneemt. Dan zou het voor haar namelijk echt te druk worden. "Zo heb ik onlangs een dramaserie en een kinderserie voor peuters afgeslagen, ook al zou ik dat superleuk vinden." Ze kijkt ernaar uit om weer te acteren al wil ze in de vakanties graag bij haar kinderen zijn. "Ik heb ze niet voor niks. Het moet wel leuk blijven, dus af en toe zeg ik nee, met pijn in mijn hart."

Op Zoek Naar... Danny en Sandy is elke vrijdag te zien om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO1.

Meer over