Marly van der Velden zwanger van tweede kindje

9 mei 2017 09:36 | sterren | Door Televizier

© Otto van den Toorn/ RTL

Goed nieuws voor Marly van der Velden: de actrice verwacht haar tweede kindje. Maar hoe gaan de GTST-schrijvers deze blijde gebeurtenis verwerken in de soap?

Marly maakte afgelopen weekend via Instagram bekend dat er gezinsuitbreiding op komst is met een foto en de veelzeggende mededeling "there is a baby in my belly!"

#no2 #nov

De hashtags bij het bericht vertellen het verdere verhaal. Nummer twee (#no2) wordt verwacht in #no-vember en wordt de kleine broer of zus van Sammy Rose, de spruit die eind 2014 het levenslicht zag. Marly en haar vriend Mike Meijer zijn nu al door het dolle heen.

Nina

De vraag is alleen hoe Marly's zwangerschap in de doorlopende verhaallijn van GTST wordt verwerkt. Meestal staan de scenario's voor alle vaste castleden al zeker een jaar in hoofdlijnen vast. Dat maakt een relatief onverwachte zwangerschap en kind voor Nina Sanders-Mauricius vrij lastig. Toen Marly in 2014 zwanger was van Sammy Rose raakte Nina in een maandenlang coma, wellicht wordt ze wederom door een soortgelijk toeval getroffen.

Lees ook: Of Nina vertrekt net als Sjors naar het buitenland.

Meer over