Mart Smeets heeft het aan zijn hart

28 Juli 2015 10:38 | sterren | Door Televizier

© NTR

Mart Smeets heeft al een tijdje last van hartritmestoornissen. De sportpresentator wordt misschien in augustus geopereerd aan zijn probleem.

Dat vertelt hij in een interview met het Belgische tijdschrift Humo.„Het is al een aantal jaren aan de gang, maar het werd steeds vervelender", zegt Mart. „Youp is eraan geopereerd. Ze bekijken of ze het met mij in augustus ook zullen doen.”

Geen afscheid

Eerder deze zomer vertelde Mart Smeets in een interview al dat hij last had van gezondheids, maar toen bleef hij vaag over zijn problemen. Volgens Mart heeft hij al die jaren te hard gewerkt. In het interview met Humo is Mart weinig positief over de zijn werkgever de NOS. Mart zegt dat de NOS gespot heft met de 'menselijke waarden' bij zijn vertrek. Mart heeft niet eens een behoorlijk afscheid gehad. Volgens Mart liep vroeger de hele afdeling uit als je tien jaar in dienst was: je kreeg bloemen, je ging eten en ontving een horloge. Maar dat heeft Mart allemaal niet gekregen.

Diner

Daarom vierde hij maar zijn eigen feestje. „Om het einde van de Touretappe te vieren heb ik daarom thuis maar een diner gegeven voor mensen die ik liefheb, en dat was een gezellig diner, want met 26 werden er 41 flessen wijn gedronken.”

Lees ook:
Tijdens de laatste Tour de France werd Mart node gemist

Meer over