'Zie ik hen niet doen'

Meilandjes slaan terug na sneer Peter Gillis

7 april 2022 10:31 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Sander Koning
Er lijkt een strijd gaande tussen de realitysterren van SBS6. Nadat Peter Gillis namelijk eerder al een subtiele sneer uitdeelde aan het adres van de Meilandjes, slaan ze nu keihard terug.

De vakantieparkmagnaat stelde eerder in een interview met Telegraaf TV dat zijn SBS-collega's zich schuldig maakten aan toneelspel in Chateau Bijstand.

Familie Meiland

De familie Meiland kon het daarop niet laten om via dezelfde weg met een statement te komen, waarin ze erkennen dat er een kern van waarheid in zit. "Peter bedoelt met 'toneelspelen' denk ik dat Chateau Bijstand gescript is. En dat klopt in zoverre dat wij allerlei opdrachten hebben gekregen om ons in te zetten voor de goede doelen, Stichting Babyspullen en Stichting 0297 Help ons Helpen", aldus de familie.

Familie Gillis

Daar houden ze het echter niet bij. Ook een sneer terug kan namelijk niet achterblijven. "Dat zie ik de familie Gillis inderdaad niet gauw doen", zo laten ze weten. "Voor wat betreft Chateau Meiland is het format net als bij de familie Gillis 'volg de bal'. Dus in die zin zijn we collega's."

Massa is Kassa

Uiteraard hebben de redacteuren van Telegraaf Peter ook weer om een reactie gevraagd, en die maakt duidelijk dat zijn opmerking vooral vanuit oud zeer kwam. Hij was namelijk gekwetst door een opmerking van Martien die liet blijken 'niets met Massa Is Kassa te hebben'.

Meer over