'Ze gaan wel uitpakken'

Martien en Erica Meiland dolgelukkig met huwelijk Maxime

7 maart 2022 17:14 | sterren | Door Janine van Rooden

© ANP/Marco de Swart

Afgelopen weekend werd bekend dat Maxime Meiland ten huwelijk is gevraagd door haar vriend Leroy. Martien en Erica reageren nu op dit heugelijke nieuws.

Martien en Erica laten aan RTL Boulevard weten enorm trots en blij te zijn. Volgens Erica wachtte Maxime al lang op het huwelijksaanzoek van Leroy: "Maxime wilde al heel lang dat hij het aan haar zou vragen dus we zaten hem er al een beetje mee te pesten, omdat het zolang duurde. Eindelijk is de kogel door de kerk, hartstikke leuk."

Schoonzoon

De ouders van Maxime zijn heel erg blij met hun schoonzoon: "Leroy is een schat. Vanaf het begin dachten we al: dit is zo leuk, ook met Claire. Claire ging hem op een gegeven moment zelfs papa noemen, dus het is echt helemaal een gezin zo met z'n vieren", vertelt Erica. Martien vervolgt: "Het klopt ook helemaal. Ze kunnen ook heel goed met Dirk en Montana overweg. Dus eigenlijk één happy family. Dat is geluk hebben hoor."

Spektakel

De Meilandjes staan erom bekend dat ze allesbehalve ingetogen zijn. "We hebben van de zomer een groot feest", zegt Erica. Martien vult aan: "Ze gaan wel uitpakken." 

Meer over