'Jaaa natuurlijk!'

Martien Meiland oefent speech voor Televizier-Ring al

30 Augustus 2019 16:28 | sterren | Door Constance van Amstel

© still Jinek
Martien Meiland weet al wat hij gaat zeggen mocht zijn Chateau Meiland in oktober de Gouden Televizier-Ring winnen. Dat verklapte de populaire realityster donderdagavond aan de tafel van Eva Jinek.

“Jaa, natuurlijk! Heel errug!”, riep Martien Meiland donderdagavond uit toen Eva Jinek hem in haar talkshow vroeg of hij stiekem al geoefend heeft op de speech die hij gaat geven als zijn reality-serie Chateau Meiland in oktober onverhoopt de Gouden Televizier-Ring wint. Het SBS6-programma staat op de longlist en maakt dus, net als 24 andere programma’s, kans op een van de drie nominaties.

Oefenen in bed 

Martien oefent zijn woorden voor het slapen gaan in bed, verklapte hij. “Meid, dat doe ik dan voordat ik ga slapen. Dan ben ik al helemaal aan het bedenken van: wat zal ik zeggen?”

Facetimen met gasten

Eva wilde ook nog van de pater familias van de Meilandjes weten of hij eigenlijk gemist kan worden in het kasteel. Dat blijkt niet zo te zijn. “Nee natuurlijk niet. Dan zijn de gasten teleurgesteld van ‘Martien is er niet’. Gisteravond alweer twee keer zitten Facetimen. Dan zitten die mensen in de eetkamer en dan gaat Maxime toch even Facetimen. De mensen willen mij zien!”

Het fragment van Martien Meiland bij Jinek kan hier hieronder terugkijken:

Of Chateau Meiland ook daadwerkelijk kans maakt op de Gouden Televizier-Ring, blijkt op 23 september als de stembussen voor de nominatieronde sluiten. Tot die tijd kan er nog gestemd worden op de 25 kanshebbers voor de Ring, en natuurlijk ook op de andere prijzen.

Stem nu, klik hier!

Meer over