'Twintig jaar geleden'

Martien Meiland open over parkingseksverleden

28 augustus 2023 20:55 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Voormalig huisvriendin Caroline van Eeden dreigt letterlijk en figuurlijk een boekje open te doen over de familie Meiland. Pater familias Martien ligt daar totaal niet wakker van, hij is zelf al een open boek over de vermeend schokkende onthullingen die Caroline in haar biografie belooft.

De mannen van Vandaag inside hadden vorige week de primeur toen ze een hoofdstuk kregen van Van Eedens biografie met de lekker korte, pakkende titel 'Caroline: De Verbannen Huisvriendin uit Chateau Meiland - Nagejaagd'.

Parkinghomo

Wilfred Genee las op televisie passages voor waarin Martien onder meer vertelt hoe hij met enige regelmaat naar parkeerplaatsen gaat om seks te hebben met andere mannen: "Als die ander jouw knikje beantwoordt, heb je prijs, en dan zoek je samen een beschut plekje op en dan doe je de daad. Je zoent niet. Als je klaar bent, trek je je broek op en ga je weer weg. Soms duurt het bijna een kwartier, maar het kwam ook wel voor dat ik een uur moest dartelen voor ik iets zag dat me aanstond."

Aran Bade

Heel nieuw is het niet, Martien (62) was daar in zijn eigen bestseller biografie ook al open over. Hij schrikt dan ook niet als Aran Bade namens RTL Boulevard er naar vraagt: "Wij lagen helemaal in een deuk. Als dat het hoogtepunt is uit het boek dan gaat het denk ik net als haar tv-carriere... Da's ook niet lekker gegaan." Aran wilde wel weten of ze de waarheid spreekt: "Het klopt wel, zeker. Maar wel lang geleden. Ik was 40 toen ik uit de kast kwam, ik wilde dat allemaal gaan ontdekken." Schamen doet hij zich dan ook helemaal niet.

PTSS

Meiland ziet het boek daarm met vertrouwen tegemoet en neemt de verhalen van zijn voormalige vriendin met een korreltje zout. Zo zou ze PTSS hebben opgelopen: "Ze is na een handgemeen met Maxime vertrokken. Da's de waarheid. Verder dacht ik dat 't wel meeviel. En dan kun je daar zo ziek van worden? Héél apart."

Meer over