Killerbody

Martijn Krabbé (50) ondergaat ongelooflijke transformatie

Martijn Krabbé blijkt zich helemaal suf te trainen voor een goddelijk lichaam. De presentator kreeg in het verleden de nodige kritiek over zijn figuur en lijkt daar nu klaar mee te zijn.

De presentator van The Voice of Holland deelde op zijn Instagram een foto van zichzelf vanuit een hotelkamer in New York. De vijftigjarige Krabbé is daarop te zien met een afgetraind lichaam. De reacties zijn daarbij ook niet van de lucht. 

Gemanipuleerd

"Wauw Martijn, wat zie je er goed uit", schrijft een volger. Weer een ander gebruikt lovende woorden als 'hot' en 'lekker ding'. Maar er zijn ook twijfels over de authenticiteit bij zijn volgers. Een van hen is zanger Charly Luske. Hij vraagt zich af of het afgetrainde lichaam van Krabbé echt is. De presentator antwoordt gevat op die opmerking. "Zeker wel! En ik kan je ook het wodka-dieet van harte aanbevelen. Dat scheelt vier dagen per week."

'Ga zelf elke dag rennen'

Met de foto en de reacties blijft de waarheid in ieder geval in het midden. Dochter Jasmijn steunt haar vader wel degelijk. "Mijn papa is gespierd en heeft het allemaal zelf gedaan. Dus voor alle haters: ga zelf elke dag rennen, naar de gym en op dieet blijven", schrijft de twaalfjarige dochter van de presentator. 

 

Fijne #vaderdag voor allemaal! ❤️

Een bericht gedeeld door Martijn Krabbé (@martijn_krabbe) op

Meer over: