Martijn Krabbé weer verliefd

Martijn Krabbé heeft eindelijk weer vlinders in zijn buik. De RTL 4-presentator heeft het naar eigen zeggen ‘’heel fijn’’ met Jacobien Schumacher.

Martijn Krabbé leeft op een roze wolk sinds Jacobien Schumacher, voormalig deelneemster van The Bachelor, in zijn leven is. ''We hebben het leuk samen. We gaan nu een paar weken met elkaar om en ze is een echte lieverd. We hebben het hartstikke gezellig en fijn met elkaar'', vertelt de presentator aan Story.

Martijn Krabbé

Martijn Krabbé wil zich nog niet officieel verbinden aan Jacobien Schumacher. "Tussen mij en Jacobien is het nu nog heel pril. Maar we vinden elkaar leuk en we hebben het fijn samen. Voor nu is dat genoeg", aldus de presentator. 

Huwelijk

Martijn Krabbé trouwde in 2010 voor de tweede keer met Amanda Krabbé. In maart maakte de twee bekend dat ze opnieuw gingen scheiden. Volgens de RTL 4-presentator is er geen sprake van een vechtscheiding. "Amanda en ik hebben de afgelopen maanden goed contact met elkaar. Alleen vlak na de breuk was dat iets moeilijker. Toen was ik heel emotioneel. Het was ook nogal wat: in korte tijd hoorde ik dat ze bij me wegging en een andere man had ontmoet met wie ze meteen een liefdestatoeage ging zetten", vertelt hij. 

Miskraam

Martijn Krabbé schrok zich een hoedje toen hij hoorde dat zijn ex-vrouw Amanda vorige week een miskraam kreeg. "We mogen dan niet meer samen zijn, maar ze is nog wel in mijn gedachten. Zeker nu dit haar is overkomen. Dit is verschrikkelijk. Ze moet nu de ruimte krijgen om het te verwerken. En daaraan zal ik zeker meewerken."

Zilveren Televizier Ster-Man 2014

Martijn Krabbé staat in de tussentijdse top 8 in de categorie Zilveren Televizier Ster Man 2014 van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Heb je nog niet gestemd? Doe dit dan voor het te laat is!

Reageren