Martine Bijl is bij kennis en gaat gestaag vooruit

27 september 2015 11:34 | sterren | Door Televizier

© Omroep MAX

Martine Bijl gaat gestaag vooruit, zo kon Albert Verlinde melden tijdens het ochtendprogramma WNL Op Zondag. De presentatrice is inmiddels bij kennis.

Martine Bijl ligt sinds vorige week in het ziekenhuis nadat ze 's ochtends thuis tijdens het sporten werd getroffen door een subarachnoïdale bloeding. Eerder konden we melden dat Martine de intensive care had verlaten

Martine Bijl bij kennis

Vlak voordat hij aanschoof bij WNL op Zondag had Albert Verlinde even gebeld voor het laatste nieuws rond Martine. Zijn bedrijf Stage Entertainment gaf eerder deze week al namens de familie een update over haar toestand. Albert kon melden dat ze inmiddels bij kennis is en langzaam maar zeker vorderingen boekt. Albert: "Ze zijn er heel erg op tijd bij geweest. Het feit dat Berend Boudewijn haar gevonden heeft en dat er onmiddellijk een ambulance bij was heeft gewoon geholpen. Er is in de eerste twee belangrijke uren ingegrepen en dat betekent dat het gestaag vooruit gaat." 

Blij met rust en privacy

Verder kon Albert nog melden dat Martine blij is dat haar privacy wordt gerespecteerd en dat haar omgeving niet voortdurend belaagd wordt met de vraag hoe het nu met haar is. Daarnaast merkte Albert op het vanavond toch raar te vinden om Martine gezond, vrolijk en wel in Heel Holland Bakt te zien, maar dat hij zeker wist dat Bijl dat niet anders zou willen.

Meer over