Martine Bijl neemt afscheid van Hak met Troonrede

17 September 2013 11:23 | sterren | Door Televizier

Er komt een einde aan een tijdperk: na 27 jaar stopt groentenconservenfabrikant Hak de samenwerking met Martine Bijl.

Martine Bijl legt het spreekwoordelijke bijltje erbij neer en stopt met de Hak-commercials. Vanavond neemt zij gepast afscheid van het merk met haar eigen troonrede.

Martine Bijl en Hak

Martine Bijl maakt al 27 jaar reclame voor de producten van Hak. In totaal was ze in meer dan 40 spots te zien, vrijwel altijd vergezeld door meneer De Haan in een groen weiland.

De Heel Holland Bakt-presentatrice laat weten: "Ik zal ze missen na al die mooie jaren. Maar aan alles komt een eind en als het tegenvalt, mogen ze altijd terugkomen."

Hak

Hak meldt Martine Bijl erg dankbaar te zijn voor de samenwerking: "Zij heeft er mede aan bijgedragen dat HAK als A-merk een icoon is geworden en een vaste plek heeft gekregen op ons bord met Hollands eten", meldt het merk.

Toch gaat de groentenconservenfabrikant vanaf eind september van start met een nieuwe campagne. Hoe die er gaat uitzien wil het merk nog niet verklappen.

Troonrede

Martine Bijl neemt vanavond afscheid met haar eigen troonrede. Deze wordt vanaf 19.40 uur uitgezonden op Nederland 1,2 en 3 en op RTL 4,5, 7 en 8. Of bekijk de afscheidsreclame nu al hieronder:

Meer over