Dit is waarom

Martine van Os komende weken niet te zien bij Tijd voor MAX

12 mei 2023 16:31 | sterren | Door Judith Regeling

© Janita Sassen
Martine van Os zal de komende weken niet te zien zijn bij Tijd voor MAX. De presentatrice legt haar werkzaamheden voor de talkshow namelijk weer even neer.

De vaste kijkers van Tijd voor MAX hoeven zich echter geen zorgen te maken: er is niets aan de hand.

Tijd voor MAX

Inmiddels lijkt het juist haast traditie te worden dat Martine van Os zo tussen mei en juni een tijdje van de radar verdwijnt. Dat is niet omdat ze zelf zin heeft in een vakantie zonder al die camera's. De presentatrice stort zich alleen op de opnames van een eveneens populair Omroep MAX-programma. "Ik ga mijn koffers pakken. Ik ga namelijk weer op reis voor We Zijn Er Bijna!", vertelt ze vol enthousiasme tegen haar co-host Sybrand Niessen "Dus ik ben vanaf vandaag niet meer op deze plek."

We Zijn Er Bijna!

Voor het afgelopen seizoen van deze lekker langzame realityshow vertrok ze met 24 gepensioneerde echtparen naar de Spaanse binnenlanden. Dit jaar staat een andere bestemming op de planning. "Ik ga naar Corsica en Sardinië mensen", licht ze ook alvast een tipje van de sluier op. 

Wie benieuwd is hoe dat haar bevalt, hoeft niet af te wachten tot het nieuwe seizoen op de buis is. Ze zal de komende weken in Tijd voor MAX wat updates van haar reis geven. Tijd voor MAX is iedere werkdag rond de klok van 17:05 uur te zien bij Omroep MAX op NPO1.

Meer over