'Allemaal afgunst is het'

Massa Is Kassa-Peter en Nicol reageren op geruchten relatiecrisis

8 maart 2022 11:30 | sterren | Door Janine van Rooden

© Talpa/Friso Keuris
Massa Is Kassa-sterren Peter Gillis en Nicol Kremers hebben gereageerd op geruchten over hun relatiestatus. Er verscheen afgelopen maandag een foto van Nicol waarop zij zoenend te zien is met een andere man. Sindsdien beweren anonieme bronnen dat het stel uit elkaar zou zijn.

Peter en Nicol laten aan Shownieuws weten dat het allemaal een misverstand is. Nicol verklaart: "In een gaybar voel ik me veilig en leuk. Daar zijn allerlei gaymannen om ons heen. Een van die jongens is een soort van 'gay bestie' van mij en die kust mij altijd recht op de mond." Aangezien Peter hier geen problemen mee heeft vinden de twee het uiterst vervelend dat andere mensen zich ermee bemoeien. "Als daar dan een foto van gemaakt wordt en meteen een hele roddel omheen, vind ik dat heel erg jammer", zegt Nicol.

Afgunst

Ook Peter reageert op de vermeende relatiecrisis: "Ze hebben het ook over Ferry de Lits. Die treedt op mijn park op, maar ook in bepaalde horecagelegenheden waar wij komen. Nicol maakt dan af en toe een selfie met hem, of ze doen iets voor Snapchat en dan is het meteen van: 'hebben ze al iets samen?'. Ik snap ook niet waar het allemaal vandaan komt. Allemaal afgunst is het." Volgens het Brabantse realitykoppel is er dus helemaal niets aan de hand.

Meer over