Matsoe Matsoe heeft het te druk voor seks

Oh Oh Cherso-ster Matsoe Matsoe zou door zijn bekendheid naar eigen zeggen iedere avond met een andere vrouw de ‘liefde’ kunnen bedrijven. Helaas voor zijn vrouwelijke fans heeft hij het te druk.

Matsoe Matsoe, die eigenlijk Joey Spaan heet, vertelt aan Viva dat hij geen interesse heeft in vreemde vrouwen. "Ik besteed vaker liever mijn tijd aan muziek dan aan een vrouw die ik niet ken." Van een seksverbod is overigens geen sprake.

Seks

De realityster krijgt regelmatig nummers toegeschoven. "Ik heb niets te klagen wat betreft aandacht. Als ik zou willen, zou ik bijna elke avond wel seks kunnen hebben", vertelt de Hagenees. "Een vrouw die als een hondje achter me aanloopt, verveelt snel. Het moet wel een spelletje blijven om haar te veroveren." 

Matsoe Matsoe

Matsoe Matsoe werkt net als zijn vriend Tony Star, sterretje in Oh Oh Cherso, vooral als dj en wil zijn muzikale carrière verder uitbouwen. Een nieuwe liefde vinden komt daardoor op een tweede plaats. "Eens per maand mis ik in bed een paar lekkere billen tegen me aan. Maar niet te vaak, want alleen slapen vind ik heerlijk. Ik moet er niet aan denken elke dag een vrouw tegen me aan te hebben liggen. Ga lekker naar je eigen nest, denk ik dan", zegt de realityster. 

Verkeerd imago

Hoewel zijn bekendheid hem vaak helpt met het ontmoeten van nieuwe mensen, merkt Matsoe Matsoe dat het niet altijd even makkelijk is. "Soms kan ik best last hebben van mijn imago, meisjes denken dat ik iedere avond een andere vrouw naai. Een leuk meisje er van proberen te overtuigen dat het niet zo is, kan best lastig zijn." 

Jokertje uit Oh Oh Cherso is ook hard aan het werk om zijn imago te veranderen. Hij haalde onlangs zijn diploma.

Reageren