Matthew Perry niet aanwezig bij Friends reünie

15 januari 2016 14:59 | sterren | Door Televizier

© Screenshot CNN

De grote Friends reünie wordt toch iets minder groots dan verwacht. Matthew Perry, beter bekend als Chandler Bing, is niet van de partij.

Perry's manager bevestigde de afwezigheid van de acteur bij het eerder aangekondigde eerbetoon aan regisseur James Burrows.

Toneelstuk

Matthew (46) is momenteel in Londen waar hij druk is met de repetities van het door hem geschreven toneelstuk The End Of Longing. Daardoor is hij niet in staat terug te vliegen naar de Verenigde Staten om acte de presence te geven tijdens de opnames van het gala ten ere van Burrows, die naast Friends ook andere klassieke comedyseries regisseerde als Cheers, Will & Grace, Taxi en Big Bang Theory. Volgens entertainmentzender E! neemt Perry hoogstwaarschijnlijk een boodschap op voor Burrows die tijdens de special kan worden uitgezonden.

"Nooit sprake van reünie"

Matthews manager liet verder weten dat er nooit sprake van is geweest dat Matthew en de andere Friends acteurs weer samen zouden komen. Het staat al maanden vast dat Perry's toneelstuk op 2 februari in première gaat op het Londense West End. Volgens de manager hield zender NBC, die de Burrows special maakt, dat moedwillig onder de pet om hype te creëren.

Meer over