Mattie Valk terug bij Qmusic: "Ik vind het zo spannend dit, het hart zit in mijn keel"

30 mei 2016 09:31 | sterren | Door Televizier

© Instagram.com/MattieWietze

Mattie Valk maakte vanochtend zijn comeback bij Qmusic. Na een roerige periode nam hij weer plaats achter de microfoon naast collega-dj Wietze de Jager in hun ochtendshow.

De Qmusic-dj las aan het begin van de ochtendshow, even na 6.00 uur, uit een brief voor hoe hij zich nu voelt. "In goede harmonie ben ik nu alles met mijn ex-vriendin aan het afronden. Ik vind het zo spannend dit, het hart zit in mijn keel."

Sprong in het diepe

"Ik heb geen oog dicht gedaan deze nacht. Ik had het gevoel alsof ik boven op een duikplank stond en tien meter naar beneden moest springen." Toch is Mattie blij dat hij weer aan het werk is. "Maar ik vind het fijn dat ik er weer ben. Het water voelt warm."

Goede kant op

"Hoe het met me gaat is een hele moeilijke vraag geworden", las hij verder voor. "Alle gebeurtenissen hebben mijn leven ontregeld." Zo bleek hij niet de vader van de te vroeg geboren tweeling te zijn. "Het gaat beter met me, maar ik ben er nog niet."

Radio

Mattie verwacht dat het radioprogramma hem bij de verwerking kan helpen. Toch zegt hij ook: "Vergeef het me als ik de komende periode nog niet als vanouds klink, ik vind het spannend om hier weer te zijn." Toch maakt hij nog met veel plezier radio. "Ik wil dit maken en ik blijf het ook maken, als het aan mij ligt. We gaan weer lekker beginnen."

Contact

Ondanks alles heeft de 27-jarige dj heeft nog contact met zijn ex-vriendin Kirsten. "In goede harmonie zijn we dingen af aan het ronden. Wat er in de toekomst overblijft in de relatie met de kinderen, moet de tijd uitwijzen. Voor nu gaat iedereen zijn eigen weg." Twee weken geleden vertelde hij nog dat hij de kinderen niet meer gezien heeft.

Meer over