Maurice Wijnen gaat trouwen

Showbizzkenner Maurice Wijnen (44) stapt binnenkort in het huwelijksbootje. Zijn vriend Ronald den Ouden ging, toepasselijk genoeg, in Venetië op de knieën. 

Maurice maakte het nieuws gisteravond wereldkundig bij Shownieuws en maakte het kort daarop ook online officieel door Facebook door zijn relatiestatus aan te passen naar "verloofd".

Aanzoek in Venetië

Wijnen en zijn partner Ronald waren op vakantie in het Italiaanse Venetië toen na een relatie van vier jaar die ene belangrijke vraag gesteld werd. Toch kwam het volgens Wijnen niet totaal uit de lucht vallen. "We hebben er samen voor gekozen, we zijn erg gelukkig en gaan hier samen van genieten", aldus Maurice in Shownieuws.

Gelukswensen via Twitter en Facebook

Kort daarop regende het gelukswensen van fans via Twitter, die Wijnen allemaal persoonlijk bedankte. Een dag later plaatste Maurice een foto van hem en zijn aanstaande waarop ze trots en blij hun ringen toonden. Dit zorgde voor de nodige "likes" en felicitaties, ook van bekende Nederlanders als Frits Sissing, Nance Coolen, Mathijs Vrieze en Freek Bartels.

Wanneer en waar de heugelijke dag gaat plaatsvinden is nog niet bekend. 

Reageren