Maar eerst trouwen

Maxime Meiland wil ‘zo snel mogelijk’ een derde kindje

24 juni 2022 11:51 | sterren | Door Esther Hut

© ANP / Sander Koning

Als het aan Maxime Meiland ligt krijgen haar dochtertjes Claire en Vivé er een broertje of zusje bij. En dat zou zelfs binnenkort al kunnen gebeuren. Dat zegt de realityster in de YouTube-serie Terug Naar Toen van Robert Rodenburg.

Maxime en haar verloofde Leroy Molkenboer stappen binnenkort eerst in het huwelijksbootje, maar ze droomt stiekem al van een toekomst met meerdere kinderen. “Heel misschien willen we nog een derde kindje, dat zou ik wel heel erg leuk vinden,” zegt Maxime. Als presentator Robert Rodenburg haar vraagt wanneer ze dat ongeveer voor haar ziet, zegt ze: "As soon as possible, daarom willen we nu al die trouwerij.”

Soms wel een twijfel

Alhoewel, de twijfel soms ook nog wel eens toeslaat bij Maxime. "Heel af en toe twijfel ik nog, maar dat komt omdat ik nu natuurlijk in een heel drukke periode zit. Dat je af en toe ook denkt: oh, waar begin je dan aan? Maar ja, je bent dan ook nog negen maanden zwanger. Dus voordat de baby er uiteindelijk is, ben je ook weer heel lang verder.”

Vier kinderen

Maxime vertelt dat ze altijd vier kinderen wilde, maar heeft dat inmiddels uit haar hoofd gezet. “Dat wilde Leroy niet. Die dacht: ‘dat vind ik echt too much’, dus daar ben ik van afgestapt. Maar toch nog één baby’tje lijkt me wel heel erg leuk. En dan zit ook de leeftijd leuk bij elkaar.”

Op de vraag of ze dan een meisje of een jongen zou willen antwoordt Maxime dat het haar helemaal niets uitmaakt, maar een jongetje zou ze ook wel leuk vinden.

Meer over