Meester Frank Visser beleeft Donald Duck debuut

18 september 2015 16:35 | sterren | Door Televizier

© Screenshot SBS Shownieuws

De Rijdende Rechter weet ook de weg naar Duckstad te vinden. Meester Frank Visser beslecht in de nieuwe Donald Duck een geschil tussen Donald en zijn buurman.

Voor de duidelijkheid: het is niet de échte meester Visser, maar zijn stripcollega meester Hengelaer die als de Bestrijdende Rechter de voortdurende ruzie tussen Donald en zijn buurman Bolderbast op z'n bordje krijgt. 

Burendag

Het gastoptreden van de rijdende rechter valt in het kader van de jaarlijkse burendag. Het leek de makers van het vrolijk weekblad een uitgelezen moment om de rechter zijn opwachting te laten maken in Duckstad. Hij is uitgeroepen tot bemiddelaar van het jaar, daardoor wacht de rechter de onzalige taak het langslepende conflict tot een goed einde te brengen. Meester Frank ontving het eerste exemplaar van de nieuwe Donald Duck persoonlijk uit handen van hoofdredacteur Jos Beekman.

Donald Duck fan

Visser liet aan Shownieuws weten meer dan verheugd te zijn: "Hoger kan je niet rijzen in deze maatschappij vind ik." De 64-jarige Visser is opgegroeid met de strip en geeft toe dat als het nieuwe nummer op de mat valt, hij er eerder bij is dan zijn kleinkind. 

Meer over