Meg Ryan werkt aan eigen comedyserie

Meg Ryan deed het de afgelopen tijd wat rustiger aan, maar daar komt nu verandering in. Ze maakt namelijk haar comeback op tv met haar eigen comedyserie.

Recent ruilde Meg Ryan haar leven in de spotlights van Hollywood om voor een rustig bestaan in New York. Maar de actrice kan het acteren toch niet laten en maakt haar comeback op televisie met een eigen comedyserie.

Uitgever in New York

In de nog naamloze serie gaat Ryan een vrolijke alleenstaande moeder spelen die terugkeert naar een grote New Yorkse uitgeverij waar ze ooit een succesvol redacteur was. Nu moet ze gaan werken voor de 30-jarige Brenda, die ooit haar stagiaire was.

Het personage van Meg moet een manier vinden om haar baas, haar kinderen, haar bijna ex-man en haar bemoeizuchtige schoonmoeder gelukkig te houden. Volgens The Hollywood Reporter resulteert dit erin dat Meg elke situatie uiteindelijk alleen maar erger wordt.

Family Ties

Meg Ryan gaat niet alleen acteren in de serie, ze gaat hem ook co-produceren. De serie wordt geschreven door Marc Lawrence, die eerder aan de comedyserie Family Ties met Michael J. Fox werkte. De comedyshow van Ryan wordt uitgezonden door NBC, maar wanneer is nog onduidelijk.

Reageren