Geheimen over de Meilandjes

Meilandjes reageren op 'bedreigingen' Nadège

4 Januari 2021 11:08 | sterren | Door Daisy Heyer

© SBS
Er is weer een klein drama gaande rondom de Meilandjes. Nadège, de oud-huishoudster van de familie, is woedend vanwege het boek dat Martien Meiland heeft uitgegeven en dreigt geheimen van de familie openbaar te maken. De Meilandjes hebben nu op de 'bedreigingen' gereageerd. 

Nadège is op zijn zachtst gezegd not amused over hoe Martien Meiland haar heeft neergezet in het boek Martien, geschreven door Jan Dijkgraaf. Aan het blad Primo liet ze kortgeleden haar ongenoegen weten over de situatie en leek ze te dreigen de geheimen van de familie Meiland openbaar te maken door misschien wel met een eigen boek te komen.

"Ik weet genoeg over de familie Meiland, maar daar hoor je me toch ook niet over?", zou ze woedend gezegd hebben tegen het omroepblad. "Een boek over hoe het er aan toe ging achter de schermen bij Chateau Meiland zou pas écht spraakmakend zijn!" 

'Ze is daar vrij in' 

Ook verklaarde Nadège dat het erop lijkt dat de familie haar kapot probeert te maken. Erica Meiland heeft aan Shownieuws een korte reactie gegeven op het interview van Nadège in Primo. "Nadège wordt blijkbaar benaderd door Nederlandse en Belgische journalisten om haar verhaal te doen. Ze is daar vrij in, ook in het schrijven van een boek", aldus Erica, die er verder weinig woorden aan vuil lijkt te willen maken. 

De oud-huishoudster van de familie kwam eerder in het nieuws omdat zij door de coronacrisis ander werk zou moeten door de familie en dat weigerde. Nadège zou naar haar ontslag door een depressie zijn gegaan en is op dit moment werkeloos. 

 

Meer over