Melisa Schaufeli kan niet naar Andy & Melisa kijken

15 Januari 2017 18:35 | sterren | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

Melisa Schaufeli heeft samen met manlief Andy al vijf seizoenen van hun real life soap gemaakt, toch heeft ze amper iets van Andy & Melisa teruggekeken. 

Melisa deed haar opmerkelijke uitspraak in Carlo's TV café waar ze samen met Van der Meijde te gast was om de aankomende reeks van hun show te promoten.

Stem

Toen er een kort clipje van de serie werd getoond, gaf Melisa toe dat ze nog steeds niet naar zichzelf kon kijken. Ook blijft Schaufeli moeite hebben haar eigen stem te horen. Als er vrienden over de vloer komen om de serie te kijken, zorgt ze er naar eigen zeggen altijd voor dat ze in de keuken is als ze in beeld komt. 

Seizoen 5

SBS 6 start op vrijdag 17 februari met alweer de vijfde reeks van hun reallife soap. Dit seizoen gaat de verhaallijn over het feit dat Andy de zorg voor de kinderen en het huishouden op zich neemt, terwijl Melisa de kost buiten de deur verdient. Vooral de was doen gaat Van der Meijde verrassend goed af, zo kon het stel al melden. 

Theatertour

Daarnaast maken ze op 20 februari hun theaterdebuut met een show over hun soap. Melisa kreeg het idee nadat ze Andy samen met andere oud-voetballers volle zalen zag trekken met verhalen over hun sportieve hoogtepunten. In de voorstelling vertelt het stel de ins en outs van de belangrijkste momenten uit hun soap en de dingen die niemand op tv zag. Ook is er een Nederlandstalige zanger. Er zijn nog kaarten...

Meer over