'Het valt nog mee'

Michel Mulder vertelt in Stars On Stage over tumor in hoofd

27 januari 2024 11:55 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Michel Mulder (37) hoorde enkele maanden geleden dat hij een tumor in zijn hoofd heeft. De oud-schaatser maakte de diagnose voor het eerst wereldkundig tijdens zijn deelname aan Stars on stage. 

Mulder besloot in de vierde aflevering van de talentenjacht open kaart te spelen over de onzekere tijd waar hij doorheen gaat sinds duidelijk werd dat hij een gezwel in zijn hoofd heeft.

Gehoorverlies

De atleet merkte dat er iets niet goed was toen hij met gehoorklachten aanklopte bij de dokter. Al snel belandde hij in de medische molen waarna al snel duidelijk werd dat de boosdoener een goedaardige tumor in zijn hoofd is, ter grootte van een golfbal. Inmiddels heeft hij in zijn rechteroor dertig procent gehoorverlies.

Onduidelijkheid

Mulder weet inmiddels een half jaar van het gezwel, maar er is nog veel onduidelijk over het behandeltraject, zo vertelde hij in Stars on stage dat hij een welkome afleiding noemt in het proces. Wel had Morgen is vandaag, het nummer dat hij zong uit de musical Soldaat van Oranje, een extra lading voor hem.

Pluk de dag

Mulder wist de halve finale te halen van de talentenjacht. Daags na de onthulling reageert hij op Instagram kort met een veelzeggende leus: "Pluk de dag, allemaal."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Michel Mulder (@muldermichel)

Meer over