Stel was 16 jaar samen

Mick Harren en zijn vrouw Pascale gaan definitief uit elkaar

20 februari 2014 12:15 | sterren | Door Televizier

Het ging al een poosje niet goed tussen zanger Mick en Pascale, maar nu is het dan toch echt over, het stel gaat uit elkaar. De twee waren zestien jaar samen.

De verdrietige zanger laat aan RTL Boulevard weten dat het definitief is. "Twee maanden vechten voor het huwelijk heeft niet geholpen. We wonen niet meer samen. Ik woon nog thuis en zij is weggegaan."

Laatste redpoging

De zanger die meedeed aan het programma Bloed Zweet en Tranen, zette een maand geleden bij Carlo & Irene nog alles op alles. In Life4You vertelde hij nog een laatste poging te willen doen om zijn huwelijk te redden. Hij bracht daar een ode aan Pascale.

Emotionele actie

Mick wilde dat per se live op televisie doen: “Ik ben de laatste jaren bezig geweest met mijn carrière en ik heb daarbij belangrijke mensen voorbij gelopen, waaronder mijn gezin en dan met name mijn vrouw", vertelde een geëmotioneerde Mick. "Ik wil mijn gezin niet kwijt, ik hou heel veel van mijn vrouw."

Het mocht niet baten

Zijn goed bedoelde actie mocht helaas niet baten. Eerder liet Pascale al terughoudend weten dat ze Micks tv-optreden niet enorm kon waarderen: "Ik vind het heel vervelend om dat te bespreken op tv voor heel Nederland, daar komen we samen wel uit. Ik vind het heel lief dat -ie dit heeft gedaan."

Pascale en Mick hebben samen drie kinderen. Hun tienjarige dochter woont nog bij Mick.

Een jaar geleden woonde het stel al even niet meer bij elkaar voor het programma Jouw vrouw, mijn vrouw VIPS.

Meer over