'Een stapje terug'

Miguel Buddenbruck uit Een Huis Vol getroffen door hartinfarct

17 januari 2023 11:11 | sterren | Door Janine van Rooden

© KRO-NCRV/Stijn Ghijsen

De schrik zit er flink in bij de Buddenbruckjes uit Een Huis Vol. Zoon Miguel is maandagavond namelijk met een hartinfarct afgevoerd naar het ziekenhuis. 

Dat meldt de familie op Instagram.

Miguel Buddenbruck

"Gisterenavond dachten wij dat Miguel er tussenuit ging glippen", schrijft de familie bij een foto van hun zoon. "Hij ging zitten, maar op dat moment werd hij grauw en begon zijn hoofd te shaken." Vader Rob belde in paniek de ambulance, terwijl de rest van de familie bezig was om 'de kleintjes' te kalmeren.

Hartinfarct

De ambulancebroeders besloten Miguel mee te nemen naar het ziekenhuis. "Daar kregen wij vannacht te horen dat onze jongen aan de waardes te zien een hartinfarct heeft gehad." Miguel ligt op dit moment in Duitsland in het ziekenhuis en mag nog geen bezoek ontvangen. Gelukkig gaat het al wel beter met hem. "Hij voelde zich vannacht wel al iets beter door de medicatie."

Een Huis Vol

De familie is erg geschrokken en sluit hun bericht af met lieve woorden voor hun zoon. "Lieve knul wij houden heel veel van jou (...) Je bent een sterke jongen met al veel op je pad, maar nu moet je even een stapje terug." De Een Huis Vol-families Kraan en Jelies wensen de Buddenbruckjes 'heel veel sterkte' in een reactie op het Instagram-bericht. 

Meer over