Milika Peterzon en Edvard Niessing zijn verliefd

2 augustus 2017 16:56 | sterren | Door Televizier

Milika Peterzon (55) heeft het geluk gevonden bij oud-nieuwslezer Edvard Niessing (69). Het stel is sindskort smoorverliefd en dolgelukkig.

Aan het AD vertellen Milika en Edvard hoe hun relatie tot stand is gekomen nadat buren van het paar de roddelpers hadden ingeseind.

Oude bekende

Milika en Edvard kennen elkaar uit de TV-wereld. Peterzon was jarenlang het gezicht van Hart van Nederland terwijl Edvard tot 2000 het RTL Nieuws presenteerde. Sindsdien is hij actief als trambestuurder. Het paar had al contact nadat Peterzon in 2014 werd getroffen door een zwaar herseninfarct, maar dat leidde nooit tot liefde tot ze elkaar eind mei weer spraken.

Dierenbescherming

Edvard: "Ik hoorde ik dat ze zich inzette voor de Dierenbescherming. Dat vond ik zo mooi, dat ik haar weer een bericht stuurde. We zijn weer wat gaan drinken en we zijn steeds meer naar elkaar toegegroeid.’’ Milika: "Ja, we zijn heel erg gek op elkaar geworden. Dat hadden we niet verwacht, we waren er niet naar op zoek.’’

Leeftijdsverschil

Dat ze een kleine vijftien jaar schelen kan de tortelduifjes niet deren: "Het klopt en wij kloppen samen ook. We gaan het niet uit de weg. Want al is het nog maar kort, we zijn zielsgelukkig met elkaar.’" Edvard: "We passen bij elkaar als handen die ineenverstrengeld zijn."

Meer over