Mirella van Markus versterkt presentatieteam SBS6' Hart van Nederland

Mirella van Markus maakt een uitstapje naar een commerciële zender. Vanaf maandag versterkt zij het presentatieteam van Hart van Nederland op SBS6.

Mirella van Markus (36) wordt het zesde lid van het presentatieteam van Hart van Nederland. Gallyon van Vessem, Marlayne Sahupala, Selma van Dijk, Evelien de Bruijn en Sandra Schuurhof zijn de andere vijf presentatrices. Vorig jaar ontsloeg SBS6 nog presentatrices Cilly Dartel, Milika Peterzon en Maureen du Toit.

Goedemorgen Nederland

Mirella is vooral bekend van haar werk bij de KRO en de NTR. Zo presenteerde ze eerder de KRO-programma's De Italiaanse Droom en Goedemorgen Nederland. Voor de NTR maakte ze series als Het Academisch Ziekenhuis en Over Leven met Kanker.

Wij Willen ook een Kind

Eind december krijgt Van Markus een kindje met haar partner Claudia. Hierover maakt ze een documentaire voor de NTR: Wij Willen ook een Kind. Het programma gaat over het traject dat homostellen in Nederland moeten afleggen om ouders te worden. Mirella verdwijnt voorlopig dus nog niet helemaal bij de publieke omroep.

Reageren