Mischa Barton wil niet meer in spotlights staan

13 Augustus 2013 09:29 | sterren | Door Televizier

Slecht nieuws voor alle fans van The O.C. Mischa Barton, Marissa Cooper in de serie, ziet een reünie met de rest van de cast helemaal niet zitten.

Het is alweer tien jaar geleden dat The O.C. van start ging. Naar aanleiding daarvan doet hoofdrolspeelster Mischa Barton een boekje open over haar toekomstplannen. Aan US Weekly meldt ze dat ze niet meer in de spotlights wil staan.

The O.C. reünie

Mischa Barton sluit een reünie niet helemaal uit, maar voorlopig ziet ze het niet zitten. "Het voelt gewoon niet goed", zegt de actrice. Mocht er een nieuwe serie komen, dan is het nog maar de vraag wat de rol van Barton daarin zal zijn. In het derde seizoen overleed ze namelijk.

Geen spotlights voor Mischa

Mischa Barton ziet de reünie vooral niet zitten, omdat ze bang is voor alle aandacht die daarbij komt kijken. "Voor The O.C. begon was ik goed bezig met mijn acteercarrière, maar toen kwam de serie en werd ik ineens gigantisch beroemd. Het is wat het is, maar ik wil niet nog een keer de spotlights ingezogen worden", aldus Mischa. 

Rachel Bilson

The O.C. bracht grote sterren voort als Rachel Bilson en Adam Brody. Mischa Barton heeft geen contact meer met hen. Ze vertelt: "Ik kom ze af en toe wel eens tegen, maar ik doe nu mijn eigen ding. Ik werk hard en ben bijna nooit meer in L.A., waar zij nu aan nieuwe shows werken."

Meer over