Miss Nederland Zoey Ivory: "Ik was niet in Waylons kleedkamer"

Zoey Ivory ontkent dat ze een relatie heeft met Waylon. "Het was een sappig verhaal en ik heb er zelf ook wel om moeten lachen, maar het is natuurlijk niet waar."

De roddelbladen speculeerden volop over een romance tussen de Miss Nederland en de zanger. Zoey zou bij een liveshow van The Voice gesignaleerd zijn in de kleedkamer van coach Waylon.

Niet backstage

"Ik ben wel naar The Voice gegaan met twee vriendinnen, maar ik ben niet eens backstage geweest", reageert Zoey op Radio 10. "De kleedkamers van The Voice heb ik nog nooit van binnen gezien. Ik heb gewoon in het publiek gezeten en Waylon kwam mij tijdens de show een knuffel geven. Dat was het."

Social media

Buiten de ontmoeting bij de talentenjacht heeft Zoey niet eens contact met Waylon. "We kennen elkaar alleen via social media. Het was helemaal geen big deal, maar opeens stond het overal, je weet hoe dat gaat."

Dance Dance Dance

Voorlopig zegt Zoey helemaal geen behoefte te hebben aan een relatie. Afgelopen weekend werd bekend dat de Miss Nederland dit jaar meedoet aan de loodzware dansshow Dance Dance Dance. "Ik moet nu gewoon keihard gaan trainen, ik heb geen tijd voor mannen."

Lees ook:
Dance Dance Dance is voor Zoey een droom die uitkomt 

Meer over:

Reageren