Tatta

Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog wordt vader

27 januari 2021 09:24 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Robert de Hoog en zijn vriendin Sophie Dros zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje. De acteur en regisseuse maakten het nieuws bekend via Instagram.

De Hoog, die momenteel te zien is in de Videoland-hit Mocro Maffia, schrijft bij de foto’s hoe trots hij is op zijn vriendin. “Bijzonder om te zien hoe sterk je bent en hoeveel je aankan, want zwanger zijn is niet alleen een roze wolk. Het is kotsen tussen auto’s, wekenlang niets meer kunnen eten behalve cup-a-soup en druiven. Een lichaam dat zo snel verandert dat je continu doodmoe bent, maar wat doe je het fantastisch goed”, aldus de acteur (32).

Ajax 

Volgens Dros, die onder meer My Silicone Love, Genderbende en King of the Cruise maakte, heeft haar vriend hoge verwachtingen van hun zoon. “Robert weet zeker dat hij centrale verdediger bij Ajax gaat worden. Ik heb het zelf vooral druk gehad met kotsen.”

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Robert De Hoog (@robertdehoog_)

Miniserie 

Het derde seizoen van Mocro Maffia is vanaf vrijdag 29 januari te zien bij Videoland. Tussendoor lanceerde de streamingdienst de zevendelige miniserie Mocro Maffia: Komtgoed.

Meer over