Moeder Sylvie: "Iedereen wil haar kapotmaken"

Rita Meis, de moeder van Sylvie, vreest dat er sprake is van een complot tegen haar dochter. "Iedereen is tegen haar", stelt Rita.

In de Duitse krant Bild vertelt Sylvies boze moeder: "Er wordt een campagne tegen haar gevoerd, iedereen wil haar kapotmaken. Ze zijn allemaal tegen haar."

Guillaume en Sabia

Hiermee doelt Rita Meis op de gemene woorden van Sylvies ex Guillaume Zarka, die haar "leeg, eenzaam en triest" noemde.

Vervolgens deed Sylvies voormalig beste vriendin Sabia er nog een schepje bovenop door te stellen dat de tv-persoonlijkheid verschillende affaires had tijdens haar huwelijk met Rafael van der Vaart.

Dit werd bevestigd door een ex van één van haar minnaars.

Sylvie is sterke vrouw

Sylvies vader Ron nuanceert de woorden van zijn vrouw enigszins: "Sylvie overleeft dit wel, ze is een heel sterke vrouw."

"Mijn vrouw en ik staan volledig achter haar. We zijn super trots op Sylvie en we hopen dat dit gedoe snel overwaait, want het is heel belastend voor haar."

Sylvies reactie

Sylvie reageerde eerder al op alle roddels die over haar verteld worden: "Ik moet zeggen dat ik de laatste jaren veel heb beleefd. Het wordt steeds moeilijker voor mij om mensen te vertrouwen. Ik heb veel teleurstellingen doorstaan.” Ook liet ze weten haar advocaten op de zaak te zetten.

Reageren