Momo: "Ik heb Sylvie niet nodig, ik verkoop toch geen tandenborstels?"

11 augustus 2015 13:51 | sterren | Door Televizier

© Twitter Sylvie Meis

Maurice Mobetie en Sylvie Meis zouden 'als vrienden' uit elkaar zijn gegaan, maar daar blijkt niets van waar. In de Duitse media haalt Momo keihard uit naar zijn ex.

Sylvie Meis en haar Zwitserse nachtclubhunk Maurice 'Momo' Mobetie zijn amper een week uit elkaar en nu begint het moddergooien al. De twee maakten eerder bekend als vrienden uit elkaar te zijn; Momo zou 'nooit iets slechts' zeggen over Sylvie. Daar komt de spierbundel nu op terug.

Tandenborstels

"Waarvoor zou ik Sylvie Meis nodig hebben? Ik verkoop toch geen tandenborstels?" sneert Momo volgens De Telegraaf in het Duitse blad Closer. Sylvie werd in 2013 het gezicht van de elektrische tandenborstels van Sonicare. "Ik houd van mannen met een schoon gebit en witte tanden," zei de diva toen.

Niet gelukkig genoeg

Maar bij die ene snauw laat Momo het niet. Verder zegt hij over de breuk met La Meis: "Ik was niet gelukkig genoeg met Sylvie om de rest van mijn leven met haar door te brengen." De nachtclubeigenaar deelde maandag op Instagram een foto van een diner op Ibiza met een andere vrouw aan zijn zijde. Daarbij plaatste hij de hashtags #realtalk en #karma.

Lees ook:
Sylvie Meis en Chantal Janzen vechten Duitse kijkcijferstrijd uit

Meer over