Monique Smit is zwanger van haar eerste kind

Monique Smit, de zus van Jan, is zwanger. De Volendamse zangeres wordt deze zomer moeder van haar eerste kindje.

Monique Smit maakte haar zwangerschap zelf bekend in RTL Boulevard. "Ik ben de drie maanden al ruim gepasseerd," zei ze. De Eén Zomeravond Met Jou-zangeres is nu een jaar samen met vriend Martijn. Martijn heeft al een zoontje uit een eerdere relatie, dus Monique kon al wennen aan het moederen.

2 kleine kleutertjes

Monique zal deze zomer dus met zwangerschapsverlof gaan, maar voorlopig is ze nog volop aan het werk. Ze is druk met haar project 2 kleine kleutertjes. In november verscheen een cd met kinderliedjes, geschreven door broer Jan. Dit album is een groot succes: het is al snel bekroond met een platina award. Logisch dus dat het 2 kleine kleutertjes-imperium wordt uitgebreid: volgende week begint Monique met een theatertour en in maart start Moniques liedjesprogramma bij RTL Telekids. En binnenkort heeft ze dus haar eigen kleine kleutertje:

Jan Smit

Monique is ook al een tijdje tante, want Jan Smit heeft twee kinderen. In 2010 werd zijn dochter Emma geboren en in 2013 kreeg hij zoon Senn. Jans vrouw Liza heeft net als Moniques Martijn al een kind uit een vorige relatie: Fem.

Lees ook: Jan Smit trotse vader van Senn.

Reageren