'Dankbaar en trots'

Monique Westenberg zet jarige André Hazes in spotlights

21 januari 2022 11:22 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP KIPPA LEVIN DEN BOER
Het is vandaag een feestelijke dag voor André Hazes. De zanger mag namelijk 28 kaarsjes uitblazen. Reden genoeg voor (ex-geliefde) Monique Westenberg om hem in de spotlights te zetten op haar Instagram.

Ondanks alles wat er dit jaar is gebeurd en alle vrouwen die voorbijkwamen, wil de moeder van zijn zoontje toch laten blijken dat ze trots op hem is.

Monique Westenberg

"Het leven is een treinreis en daar stappen door de jaren heen veel personen in en vaak ook weer uit", begint Monique Westenberg haar feestelijke bericht bij een foto van de zanger. "Jouw trein zat de afgelopen 28 jaar in de fastlane. Alle coupés bomvol met energieën en prikkels. Meestal was jij de machinist, soms hing je wankelend uit de ramen en er zijn ook keren geweest dat je bijna voor je eigen trein lag. Zoals afgelopen jaar", aldus Monique, die doelt op Andrés burn-outklachten.

André Hazes

Toch lijkt er weer licht aan het einde van de tunnel, aldus Monique. "Gelukkig ontdekte je ein-de-lijk de handrem en ben je begonnen aan de reis naar jezelf. Je hebt, voor je dit nieuwe levensjaar in gaat, veel wagonnetjes losgekoppeld en daarmee veel patronen en personen achter je gelaten. Je mag ontzettend trots op jezelf zijn en de stappen die je maakt."

Kleine André

Ze hoopt hiermee ook dat de omschakeling invloed zal hebben op hun zoontje. "Het is dapper dat je de cirkel nu écht doorbreekt en daarmee jezelf en onze zoon de toekomst geeft die jullie verdienen. Ik ben dankbaar voor en trots op de groei die je doormaakt." 

Lees hieronder haar complete bericht.

Meer over