Op Instagram

Monique Westenberg noemt relatie Bridget en André 'zijspoor'

1 maart 2020 22:45 | sterren | Door Dominique Hofman

© Instagram @andrehazes
Wie denkt dat de soap over Bridget Maasland, André Hazes en Monique Westenberg ten einde is nu Monique en André weer bij elkaar zijn, heeft het mis. Zondag beheerste een reactie van Monique op een foto van André wederom het showbizznieuws.  

André Hazes plaatste zondag weer eens een kiekje op zijn Instagram. Ook deze keer ging het om een grote liefde, maar dan in de vorm van zijn auto, die hij vier jaar geleden kocht van zijn eigen geld waar hij hard voor gewerkt heeft.

"Zo trots was ik", schreef hij onder de foto. "Ik denk eigenlijk dat ik nog nooit zo trots ben geweest als dat moment, los van de geboorte van mijn kleine aap." 

De zanger vervolgt zijn post met de woorden dat hij dankbaar is voor de 'groei, ontwikkeling, klappen van de zweep, lessen en mooie momenten' die hij mee heeft mogen maken de afgelopen tijd. "Samen met de mensen die er vanaf seconde één bij waren. Zakelijk en privé. Love jullie!" sluit hij de post af. 

Kleine sneer naar Bridget 

Voor Monique was het een mooie gelegenheid om een reactie te posten op haar teruggewonnen lover en in die opmerking kan ze het niet nalaten een kleine sneer uit te delen aan de ex van André, Bridget Maasland. 

"Keihard gewerkt aan deze reis, maar het belangrijkste is de reis in jezelf die je aan het maken bent", schrijft ze onder de foto. "Af en toe met harde lessen, maar die hebben we allemaal nodig in deze reis. Zes jaar geleden hebben we onze wegen samengevoegd en tja… soms is er even een zijspoor nodig die je weer op het pad brengt van je bestemming."

Bridget houdt haar mond

Wat Bridget vindt van deze opmerking is niet bekend: op Instagram houdt de presentatrice wijselijk haar mond dicht en plaatst ze een aantal stories waaruit we kunnen concluderen dat ze de draad weer oppikt met een bezoek aan de film The Gentlemen in Amsterdam. Maandag gaat een gloednieuw seizoen van Hotter than my Daughter van start, dat gepresenteerd wordt door Bridget. 

Meer over