Mr. Frank Visser over zijn overstap naar SBS 6

Mr. Frank Visser heeft dan wel bijna de pensioensgerechtigde leeftijd bereikt, toch begint hij aan een heel nieuwe carrière bij SBS 6, met misschien wel meerdere nieuwe programma's.

Heel veel anders dan we gewend zijn, gaat het niet worden bij SBS 6, dat wil Mr. Frank Visser benadrukken. Het nieuwe programma dat hij voor de commerciële zender zal presenteren, gaat ook over juridische zaken. „Het ligt in het verlengde van wat ik altijd al heb gedaan. Ik ga conflicten oplossen tussen gewone mensen en daar wordt een nieuw programma omheen gebouwd. Ik krijg ruziemakende partijen bij me en ik zeg wie er gelijk heeft.”

Meer programma's

Toch heeft de 64-jarige Frank Visser grootse plannen bij SBS. Behalve een Rijdende Rechter-achtig programma heeft hij meer plannen. „Bij SBS kan ik nog groeien. Wat andere programma's bijvoorbeeld. Er zijn meer juridische programma’s die je kunt bedenken. Bij de NCRV heb je zendermanagers enzo, daar was die mogelijkheid er minder.”

Nieuwe Jetske

De vertrouwde naam Rijdende Rechter blijft bij zijn oude werkgever, de NCRV, en een nieuwe is er nog niet. „We zijn nog op zoek naar een pakkende titel.” Ook Jetske van den Elzen blijft bij de NCRV, dus krijgt Frank Visser een nieuwe sidekick. „Er komt een nieuwe presentator, maar wie dat wordt, dat weten we nog niet. Ik hoop eerst op een gezellig afscheid bij de NCRV na 20 jaar. En ik wil van de lopende serie nog een succes maken.”

Kijkcijferkanon

De NCRV is dus een kijkcijferkanon armer. Hoe reageerde de omroep op de verrassende mededeling van Frank Visser? „Ze waren verrast, al hebben ze ook weer niet huilend aan m'n deur gestaan. Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan, dat snappen ze bij de NCRV ook wel.”

Meer over:

Reageren