Vroeger

Najib Amhali ging vreemd met Hind

30 mei 2020 10:22 | sterren | Door Wietse Zuidberg

© ANP Kippa
In het boek waarin het leven van Najib Amhali wordt besproken is niet bepaald een blad voor de mond genomen. De cabaretier vertelt schrijver Marcel Langedijk onder meer dat hij ooit is vreemdgegaan met zangeres Hind.

De buitenechtelijke strapatsen vonden plaats tijdens zijn vorige huwelijk, zo erkent Najib. "We hebben een keertje gezoend en we werden een soort van verliefd. Ja ja vreemdgaan, dat was toen even met Hind", zo zegt hij tegenover Shownieuws.

Idols

In het boek gaat de comedian nog dieper in op de verhouding. "Hind Laroussi Tahiri heette ze, beter bekend als Hind. Ze had de halve finale van Idols bereikt, een programma dat destijds zo populair was dat er weinig mensen waren die Hind niet kenden. De twee ontmoetten elkaar op een feestje, ze raakten aan de praat, vonden elkaar leuk en werden verliefd."

Cocaïne 

Najib is ook erg open over zijn drugsgebruik, ook in een interview met RTL Boulevard. Samen met zijn vrouw vertelt hij dat er op een gegeven moment overal in huis coke was te vinden. "Op een gegeven moment kom je allemaal restjes tegen en borden", zegt vrouw Niama. Ze trof zelfs borden met coke aan onder de bank.

Het boek over het leven van de cabaretier, dat ook zijn naam draagt, ligt sinds vrijdag in de boekwinkel.

Meer over